Vækkeuret er sat til 5.45 og det er lidt svært for alle mand at komme op. Vi skal have afleveret autocamperen i Vancouver kl 10 lg selv om det kun er ca. 2 timers kørsel, så er det en meget trafikeret vej især i myldretiden. Så derfor står vi tidligt op og kører med det samme.

Det regner igen og vi får for første gang lidt udfordringer med tømning af kloak- og spildevand. Typisk når man føler man har travlt.

En halv time senere lykkes det os at være på vejene og trafikken hele vejen glider rigtig fint.

Kl 10 afleverer vi autocamperen og har tilbagelagt knapt 2600 km og uden at lave nogle skader på den eller os☺️

Herfra tager vi en uber til vores hotel. Denne gang har vi fået to værelser, hvilket må betegnes som lidt luksus efter 18 dage på meget få kvadratmeter i en autocamper.

Vi går en lille tur i Vancouver midtby og tager bagefter med en taxa til Granville Island market, som er en slags madmarked. Virkelig mange lækre delikatesser, samt alverdens madboder, så alle 4 fik lige det de havde lyst til.

På vej hjem fra Greenville Island tog vi en Havnebåd som sejlede os om til Vancouver siden igen. Det tog vel ca 3 minutter 🤣 og derfra gik vi så langs Strandpromenaden og hen til vores hotel som tog ca 20 min.

Tryk på pilene for at se flere billede

CFBA5E8F-8D3D-41D0-A4CE-5E8FF31B09AA

Billede 1 af 11

Se en lille film her

Alle videoer:

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *