Mads og Karin stod tidlig op og vandre mens drengene snousede den videre i autocamperen. Vi valgte en vandretur i nærheden af campingpladsen, Thacker mountain trail ved Hope. Vejret var mildt og skønt og udsigten fantastisk. I alt blev den knapt 8 km.

Hjemme fik vi spiste noget morgenmad sammen med drengene, “pakket tingene ned igen”, tømt det der skal tømmes på sådan en autocamper og kørte så videre til Moses Falls hvor vi sammen med drengene så et storslået vandfald der gik ud i Moses Creek. En kæmpe flod med en dæmning. Derfra fortsatte vi turen videre vores næste overnatningsstop på ruten. Revelstoke national park, hvor vi skulle overnatte på Snowforest campground. En længere tur på ca 6,5 times kørsel.

Her lavede vi os en gang aftensmad og ca 21.30 gik alle mand kolde med lyden af regndråber på vores tag.

Intet nyt om den manglende baggage.

Se flere billeder ved at trykke på pilene.

AE6A3EB4-6B76-4C63-9135-45119526463E

Billede 1 af 5

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *