Vi vågner efter en regnfuld nat. Mads og Karin vælger at udforske nærområdet på campingpladsen og finder en hiking rute i gåafstand fra hvor vi camperer.. Det var en tur med mange viewpoints og her er det især “Rockie Mountains”(klippe) udsigten der imponere. Vi får er par dryp på vejen og hører også er par tordenslag, men det bliver aldrig rigtig slemt. Efter ca. halvanden time er vi hjemme igen og spiser noget morgenmad sammen med drengene som har sovet lidt længere. Mads har fundet en App, der hedder “AllTrails”. Den er fantatisk til at finde alle vandreruter i området

Derefter tager vi til Banff midtby, hvor der er liv og glade dage. Vi får kigget i lidt butikker og købt noget tøj, da der fortsat mangler to tasker.

På vej hjem til campingpladsen, kører vi lige forbi Lake Johnson, hvor vi går en sen og smuk eftermiddagstur rundt om søen. Smukke omgivelser, hvor vi også er vidner til en vielse helt ud til vandet.

Hjemme på campingpladsen griller Mads et par bøffer på bålet og vi spiser dejlig aftensmad.

Der er virkelig dårlig internetforbindelse på denne campingplads, hvilket skaber lidt frustration især hos de yngste ind imellem.

Fortsat intet nyt om den manglende baggage.

Se flere billeder ved at klikke på pilene og se en lille film længere nede på siden

F23D5D98-536F-482B-B13B-828EE04DA2DE-e1656623422416

Billede 1 af 9

Se lille film her:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *