I dag er vi lidt ubeslutsomme ift hvad vi skal. Vi vælger derfor at prøve lykken og køre en tur mod Lake Minnewanka, som var et skilt vi havde set på vej hjem fra Lake Johnson i går. Vejret er smukt med solskin, men det er ret så køligt. Tror kun omkring 8 grader. Lake Minnewanka er vist nok Canadas længste sø. Vi er alle helt bjergtagede af den smukke azurblå farve og drengene synes det er sjovt gå her, da der er masser af sten og ujævnt terræn at løbe rundt på. Efter 2-3 km kommer vi til Stewart Canyon, en betagende kløft som løber ud i Lake Minnewanka.

Derfra kører vi til Banff midtby, hvor vi lejer nogle mountainbikes og tager på tur i 3 timer. Vi har lidt startsvanskeligheder, da vi er noget udfordrede på at finde ruten til at starte med, men efter nogle km er vi på rette vej og får cyklet en 10-15 km i smukke omgivelser. På vejen cykler vi forbi et lille smukt vandfald. Senere møder vi pludselig et meget stort dyr som græsser ud til vejen(se film). Google hjælper os senere med at finde ud af at det er en “elk”, som er en slags Nordamerikansk hjort. Vi finder efterfølgende ud af at en elk det er dyr som laver største skade på mennesker og matariel i området. Det ville have været rart at vide inden vi vente om og filmede tæt på….:_)

Aftenen afsluttes med en rolig stund ved bålet hjemme på campingpladsen.

Fortsat intet nyt om den manglende baggage.

Se flere billeder ved at trykke på pile og se lille film længere nede,

E467068C-C90C-418B-8E78-6F41829945D1

Billede 1 af 10

Se lille film her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *