Mads og Karin startede morgenen med en løbetur i Stanley park. Det var en rigtig fin tur, hvor vi bl.a. kom forbi nogle træer med en KÆMPE træstamme.

Efter lidt morgenmad på hotelværelset, går vi en tur langs Strandpromenaden. Vejret er skønt og drengene spottede i går aftes en oplagt græsplæne til lidt fodbold spil. Benjamin og Silas starter ud med spille lidt selv, mens Karin og Mads sætter sig på en bænk og nærstuderer alle de forskellige typer mennesker der går forbi. Lidt fag-skadede er vi også, da vi pludselig sidder og analyserer forskellig løbestil.

Derefter går Mads med ud og spille bold med drengene og de når ikke at spille mere end et par minutter, så kommer der også en canadisk ung mand og spørger om han måtte være med. Så Mads og Silas var på hold mod Benjamin og den “fremmede”. Meget friskt gjort og også super cool. Der blev spillet ca. 15 min inden manden skulle videre. Bagefter hygger vi alle 4 med at spille gris med Frisbee.

Lidt derefter tager Silas og Mads tilbage til Granville Island, hvor vi var i går spottede at der var en masse eksklusive biforhandlere. Her var de både i forretninger som Ferrari, Lotus, Lamborghini, Bentley, Porsche med flere. En kæmpe stor oplevelse og især var det fedt også at få lov til at sidde i en af luksus bilerne for Silas, det blev en Lotus.

Sidst på eftermiddagen tager Mads og Karin på en cykeltur i Stanley park. Vi er afsted ca 1,5 time og det er en super fin måde at få set den på. Vi slutter af med cykle ned til stranden hvor to flotte strandløver (Benjamin og Silas) ligger og solbader. Mads tager lige en hurtig dukkert sammen med drengene inden vi igen skal have returneret cyklerne vi har lejet.

Om aftenen har vi aftalt at drengene får 100kr hver og må selv bestemme hvor og hvad de vil spise. Det synes de er lidt fedt. Imens går Karin og Mads på cafe med flot udsigt ud over vandet og nyder et par timer med god mad, vin og voksensnak.

Tryk på pilene for at se flere billeder

5D0B2C2C-ED2A-4D04-A971-77766DD608EC

Billede 1 af 9

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

5/7 – dag 18 – Vancouver

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *