I dags skal vi videre til Bryce Canyon som ligger i den sydvestlige del af Utah. Køreturen tager ca 2,5 time.

Her ankommer vi til et “rigtigt motel”. Lige som man kender det fra filmene. En lang bygning ud til en hovedvej og parkeringspladser lige foran døren, brune gulvtæpper, gul/brune gardiner og meget mørke møbler. Det er faktisk lidt sjovt og vi har igen 2 værelser lige ved siden af hinanden.

Kort efter vi ankommer begynder det at øsregne, hvilket gør at de planer vi havde lagt går lidt i vasken. I første omgang vælger vi derfor bare at slappe af på værelserne og kører så til en nærliggende Subway og henter nogle sandwichs som vi spiser på værelset og håber at regnen ophører..

Efter lidt ventetid vælger vil at trodse regnen og tage en køretur, som vi på trail appen havde set skulle være fin ift viewpoints.

Regnen stopper dog undervejs på køreturen og vil vælger at gå tilbage til den oprindelige plan som var en vandretur på Navajo loop. Vi får den skønneste aftentur inden solen går ned. Bryce Canyon er endnu en positiv overraskelse. Her er ufattelig smukt og helt specielt. Røde klippesøjler og høje tinder i hundredevis (også kaldet hoodos). I modsætning til Grand Canyon går vi denne gang både oppe og nede i kløfterne hvilket giver en helt anden dimension til oplevelsen.

Hjemme igen på hotellet, vaskes der tøj til den helt store guldmeldelje🥇

.

Tryk på pilene for at se flere billeder

AC68E6DA-B944-4BFA-AC08-85E228D32FB5

Billede 1 af 32

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *