Vi sover længe, de voksne til 11 og drengene til 12 – og vi nyder det allesammen.

Vi spiser sen morgenmad og går så alle i fitness, som er kæmpe stort – måske er alt bare stort her i Las Vegas? Det er virkelig nogle gode faciliteter og alle fire synes det er rimelig fedt, så vi giver den gas.

Godt brugte, men med god samvittighed går vi bagefter i poolen. Det lufter lidt, men det er fortsat 44 grader, så det føles ikke køligt at være i skyggen. Poolen er det køligste sted, så der opholder vi os mest.

Vi er jo i Las Vegas og derfor er der selvfølgelig et stort kasino på vores hotel. Benjamin synes det kunne være sjovt at prøve at spille lidt, men inden han kommer så langt, bliver han bedt om at forlade området, da man skal være 21 år. Så ingen million gevinst i aften, men til gengæld blev han heller ikke fattigere..

Efter mad og bad kører vi til et andet nærliggende hotel, hvor vi i aften skal se “Michael Jackson One”, et show med Cirque du soleil. WAUW!! Det var godt nok en formidabel oplevelse. Den fedeste musik, som vi kender den, et utroligt sceneshow med lyd, lys, 3D-effekter, dans, akrobatik, gøgleri, humor og sang. Der var bare fuld knald på i ca. 2 timer, hvor vi blev blæst bagover med virkelig, virkelig god underholdning.

Tilbage på eget hotel slutter aftenen af med lidt snak om dagen og med drikke og snacks på værelset.

.

Tryk på pilene for at se flere billeder

80A98387-1BA7-4521-AA3F-3C67334E8C80

Billede 1 af 8

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *