Dagen i dag starter med at vi kører en tur til “Hot Creek geological site” som ligger lige i nærheden. Et sted hvor man kan opleve kogende vand som bobler op fra en å og som også har periodiske gejserudbrud pga. varm magma som ligger ca 3 mil under jordens overflade i dette område. Det ser smukt ud oppefra, men vi læser med det samme et skilt om at det kan være livsfarligt, så man må ikke røre ved vandet.

Vi vælger at gå tættere på for bedre at fornemme boblerne og kan også her udfra røgen se at vandet er meget varmt. Først når vi er på vej tilbage til bilen, kan vi se på et andet skilt at vi slet ikke måtte gå helt tæt på pga netop de periodiske gejserudbrud. Ups! Godt vi kom helskindet derfra🙏🏻

Derfra kører vi videre til “Shepard hot spring”, som også er en varmekilde, men hvor man kan bade. Til vores overraskelse er det en lille stenkar, hvor der er plads til 2-3 ad gangen og ligger midt ude på en mark i ingenmandsland med fritstående køer i baggrunden. Meget charmerende, men også ufattelig varmt vand, så det ender kun med at være Mads der kommer i til brystet og Silas ca halvvejs, mens Karin og Benjamin kun får dyppet tæerne.

Hjemme på hotellet igen spiser vi lidt frokost og inden vi går ud og lejer nogle cykler. Fire Super 73, ret så fede el-cykler som mest af alt minder om en knallert. De kørte altså pænt stærkt de cykler. Vi nåede helt op på 30-31 mph hvilket svarer til ca 50 km/t. Det var nok ikke gået hjemme i Dk… Det var super sjovt og en mega fed måde at komme ud at se flere af de mange søer denne by er kendt for og samtidig nyde det gode vejr. Vi så i dag nemlig Horseshoe Lake (hvor Mads og Benjamin badede), Lake Mamie, Lake Mary, Lake George og Twin Lakes. Virkelig, virkelig smukt landskab. Og et øjeblik føltes det som at være tilbage i Canada, dog væsenlig varmere. Efter 4 timers eventyr på el-cykel er vi hjemme på hotellet igen og aftenen går med god mad, is og hygge i pool.

Tryk på pilene for at se flere billeder

32537514-95B0-4307-A8DA-A64886346C78

Billede 1 af 10

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *