Mads og Karin står tidligere op end drengene og vil gå en tur som minder om den fra i går. Vi går helt hjemmefra og nyder den smukke natur i det skønneste vejr. Igen fejler vi når vi skal med bussen hjem igen, da vi har svært ved at finde det busstoppested vi skal stå ved for at komme retur, så turen ender igen i dag med at blive noget længere end først forventet. Men det er jo slet ikke så slemt når man for lov til at opleve de fantastiske vidder og smukke klippeformationer. På vejen ser vi en lille slange som en mand har spottet i en imellem en klippe. 

Hjemme igen spiser vi Morgenmad med drengene, som nu er vågnede. 

Efter vi har spist pakker vi bilen og havde egentlig besluttet at tage en shuttlebus ud til et af de smukke udsigtspunkter, men her oplever vi en af de få gange mange mennesker/turister. Der var lang kø til bussen og det var meget varmt. Vi beslutter derfor at kører i vores egen bil til et andet viewpoint der hed Yavapoi vi havde læst om. Det var udsigten heldigvis lige så smuk og man fik lov til at komme helt ud til kanten. 

Herefter kører vi videre mod Lake Powell,  hvor vi på vejen gør et holdt mere i udkanten af Grand Canyon for at se et nyt viewpoint. Her bliver vi mødt af et skilt om at der er skorpioner og slanger og vi derfor skulle holde os til stien. Fokuseret med øjnene på stien, får vi en flot udsigt igen. 

Da vi forlader Grand Canyon helt bliver vi enige i at vi er glade for at vi kun havde en overnatning her. En dag er nok til at se de store vidder.

Vi ankommer Lake Powel i 43 grader. Vi har fået et værelse med den flotteste udsigt over søen med klippeformationerne i baggrunden. 

Resten af dagen bruger vi ved poolen og på en lille grøn plet hvor Benjamin og Silas får spillet lidt fodbold. 

Karin når også at få handlet i den nærmeste by, så vi har forsyninger til de næste dage. 

Tryk på pilene for at se flere billeder

0AC0C9E1-6FBA-42AC-8703-AB04044892C0

Billede 1 af 22

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *