Benjamin og Mads starter dagen med en tur i fitness, som dog er noget proppet her til morgen, så det bliver ikke helt lige så god en oplevelse som i går.

Kl 11 tjekker vi ud og takker af i Las Vegas for en syret, overvældende, spændende og intens oplevelse.

Herfra kører vi i ca 45 min og gør så holdt ved Hoover Dam som mange nok kan genkende fra de store Hollywood film. En kæmpe dæmning som på den ene side af broen over Colorado River er placeret i Nevada og på den anden side Arizona.

Det er utrolig varmt her🥵 45 grader siger termometeret, men det føles ekstremt ift de 44 vi har haft i Las Vegas de sidste par dage. Det bliver derfor et kort visit på ca 20 min inden vi sætter os i bilen, skruer op for aircondition og kører videre mod vores næste destination – Grand Canyon. En køretur på ca 4 timer fra Hoover Dam. En lidt lang tur, hvor det føles som om vi blot kører ligeud på de store motorveje på en meget, meget øde strækning.

Kommet frem til Grand Canyon village, hvor vi skal bo indtager vi en hurtig gang aftensmad udenfor bilen og hopper så på en shuttlebus med håbet om at nå at se solnedgangen. Vi har en time, da solen går ned kl 19.41. Receptionisten var sød at komme med et par fif til hvor vi skulle stå af og så gå en rute på 30 min for at få en fantastisk solnedgang… Det blev en noget længere tur og solnedgangen blev ikke helt som forventet, da der lå et lag skyer og spændte ben for det. Smukt og storslået var det dog og fordelen ved at være her så sent var at vi havde det hele for os selv og ift. Vegas var stilheden her også larmende.

Mens vi går helt tæt på kanten af de høje klipper, støder vi på en elk som vi genkender fra Canada. Denne gang har den dog også to unger og vi bliver noget nervøse for hvordan vi kommer forbi dem via den lille sti og uden at komme for tæt på, da den kan være ret så aggressiv. Den ser dog ret så fredelig ud og ligner mest af alt en der er ligeglad med os, og en smule bange kommer vi da også forbi dem og skynder os videre.

Det hele gik lidt hurtigt med at komme herud med bussen, så vi har ikke helt fået sat os ind i busplanen for at komme retur igen, dog har vi fået fat i at de stopper med at køre når solen er gået ned. Så vi ender med at blive lidt bange for ikke at få en bus tilbage igen, da der ikke rigtig kommer nogen. Så vi ender med at skulle gå ret langt med uvisheden om at vi måske kom til at skulle gå hele vejen hjem (som var ret langt) i buldrende mørke. Heldet er dog med os og vi kommer med den sidste bus retur.

På hotellet har vi igen 2 værelser, denne gang med blot en dør imellem værelserne, hvilket er dejligt. Ikke noget fancy, men med en rigtig god beliggenhed ift at komme omkring for at se Grand Canyon.

Her skal vi dog blot være en enkelt nat.

Tryk på pilene for at se flere billeder

77AB9A15-3E1E-40BA-9DD2-BA173E8B109B

Billede 1 af 12

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *