Karin og Mads står tidligt op for at hike en lidt længere tur. Knapt 11 km. Peekaboo loop og Queen garden trail hedder den. Drengene vil gerne sove længe, hvilket er helt ok. Grunden til at vi er tidligt ude, er for at kunne nyde naturen inden der kommer alt for mange andre turister og inden det bliver alt for varmt. Det må siges at lykkes virkelig godt. Den første time møder vi højst en håndfuld andre mennesker og efter ca halvanden time møder vi en hel gruppe som er på hest i disse smalle og stejle stier. Vi bliver hurtigt enige om at vi er glade for selv at gå turen. Godt nok er det hårdere for os, men vi føler os ikke kompetente nok til at styre sådan et stort dyr i disse omgivelser. Først helt til sidst på ruten begynder det at myldre frem ned andre nysgerrige turister, så når vi trætte er tilbage ved bilen igen, er vi yderst tilfredse med turen som helhed. Vi har gået mange højdemeter både op og ned og set det smukkeste og meget, meget specielle natur her i Bryce. Endnu et natur sted som helt sikkert er i top 5 på denne tur indtil videre.

Vi har i dag modtaget en mail fra Jysk rejsebureau som informerer os om at der nu er to skovbrande i Yosemite nationalpark, hvor vi skal være om 3 dage. Endnu er vores hotel og område ikke ramt, men vi bedes holde os opdaterede på situationen. Den uvished er ikke den fedeste. Kan vi mon komme derhen og få den oplevelse med? Hvad hvis det forværres mens vi er der? Har vi overhovedet lyst til at tage dertil? Hvad betyder røgen ift oplevelsen af at være der? Hvordan er vi egentlig stillet ift det hele? Virkelig mange spørgsmål, som de næste dage nok går med at gruble over og finde ud af…

Fra Bryce Canyon har vi i dag en køretur på 6 timer til Death Valley, som skulle være afsindig varmt på det her tidspunkt.

Det bliver en noget udfordrende tur…

Bilen begynder pludselig at drille en hel del ift Apple play, som vi bruger for at se vores gps i et større format. Mads får det hele op at køre igen efter lidt tid. Der går dog ikke lang tid, så har vi pludselig ikke noget internet da Mads har forsøgt at opgradere vores data-pakke på det amerikanske tlf nr, men af en eller anden grund, lukkes der istedet helt ned for netadgangen. Umiddelbart tænker vi pyt med, det retter vi op på senere, lige indtil vi pludselig ikke kan bruge GPS’en/kortet da vi ikke har fået hentet det ned offline. Så vi må køre ind ved næste afkørsel, finder et hotel, hvor vi pænt beder om lov til at låne wifi så vi kan få købt mere data og derved komme på nettet igen. Det lykkes også langt om længe og ikke flere bump på vejen nu, tak!

Sidste stræk til Death Valley er meget øde og vi føler os Palle alene på en vej i store vidder og hvor vi i bilen kunne følge med i at temperaturen udenfor bare steg og steg. Vi er fremme ved 18 tiden.

Alle synes det har været en lang køretur, nogle mere end andre pga manglende internet og det er lige før vi vender om, da vi ved tjek ind får at vide at deres wifi er nede… Det ender med at være nede hele aftenen.

Her er meget varmt. Temperaturen siger 45 grader og vi tænker vi vil udnytte tiden ved at køle os i poolen. Det bliver dog ikke nogen svalende oplevelse, da den er ret så varm.. Vi spiller dog lidt bold og bagefter går drengene over på basketbanen og spiller. Pyha en varm omgang – også bare at kigge på.

Lige inden sengetid hygger vi med kortspil og masser af grin og fjol på værelset. Så meget endda at vores underboer banker på og beder os om at dæmpe os. Ups🙈

Tryk på pilene for at se flere billeder

CA866CC2-455F-490D-A15A-95B793BF5342

Billede 1 af 37

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *