Vi sover alle lidt længere i dag, men står dog stadig tids nok op så vi kan nå morgenmads buffeten, som virkelig må siges at være ringe dog.

Efter at have tjekket ud og handlet, kører vi mod Las Vegas. Turen tager ca. 4,5 time og med et lille skift af chauffør på vejen, er vi fremme ved 18 tiden. Undervejs på køreturen støder vi på skilt med “sluk for aircondition for at undgå overophedning af bil”, hvilket bekymrer os en smule, men bilen og vi når hele vejen frem til hotellet uden problemer. Det er meget varmt her, termometeret siger 44 grader og det som at træde ud i en varm dyne, når vi åbner bildøren.

Her får vi to værelser, hvilket er den rene luksus og vi kan igen brede os lidt mere.

Når vi er kommet på plads på værelserne, tager vi en Uber til Skybar, som ligger på et andet hotel som skulle have god udsigt ud over Las Vegas og hvor maden skulle være god. Og det må den siges at være, udsigten altså. Menuen lød på “fried schrimp tacos” og sliders med pommes frites gled også ganske godt ned og var meget tiltrængt sa kl nu nærmede sig 21.

Bagefter valgte vi at gå ned af “the strip” tilbage til vores hotel med en del stop på vejen, for der var bare så meget at se. Det føltes ufattelig varmt og man blev helt tør i hals og slimhinder, men det var en kæmpe oplevelse at mærke stemningen, se det ene lysshow, neonskilt, gøglere og meget, meget mere. Det føltes nærmest helt uvirkeligt og ikke tilnærmelsesvis noget vi har oplevet tidligere.

Ud over alt det man nu støder på på “the strip”, så så vi også et “vulkan” show med ild udenfor et af de andre hoteller og et smukt vandshow til høj operamusik det ene øjeblik og til Celine Dion det næste øjeblik.

Fyldt op med en masse indtryk, er vi tilbage på hotellet og kommer ret så sent i seng.

Tryk på pilene for at se flere billeder

59E96D75-A976-4218-8BE6-6617F539EF45

Billede 1 af 8

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *