Fra i dag virker ingen af vores danske tlf numre mere, så vi kan nu kun ringe fra Mads’ tlf som har det amerikanske nummer og så er det ellers kun når vi kommer på hotellernes wifi, at vi kan bruge FaceTime, iMessage og de sociale medier.

Mads og Karin er stået tidligt op og vil gå/løbe en tur ved Runyon Canyon, som skulle være er sted hvor mange kendisser også fik dyrket motion. Desværre var nogle af de stier vi skulle have udforsket lukket netop i dag, så turen blev ikke helt lige som ønsket.

Tilbage på hotellet blev der hygget et par timer ved poolen og spillet yatzy inden vi alle 4 tog på tur i LA i egen bil.

Det endte virkelig med at være den store køredag rundt omkring i LA. Mads havde købt adgang til en app, som tog os på en guidet tur rundt i LA for at se diverse kendisser huse. Vi kom bl.a. forbi hos Johnny Depp, Keanu Reeves, Leonardo Dicaprio, Michael Jackson, Beyonce og Jay-Z og Elton John. Vi stødte desværre ikke på nogle af dem, men det var ret sjovt at få lov til at køre rundt i de kvarterer, hvor de boede. De fleste af hjemmene var skiltet med “Security” og havde også groet høje træer eller andet, men ind imellem varmede ret godt udsyn for nysgerrige turister som os. Udover at køre i selve Beverly Hills, kørte vi også forbi selve Beverly Hills skiltet. Det var mest for forældrenes skyld, da drengene ikke aner hvad Beverly Hills er for en serie☺️

Hjemme igen på hotellet nød vi noget indisk take away ved poolen inden vi igen satte os i bilen og denne gang skulle nå ud at se det berømte Hollywood skilt tæt på inden solen gik ned. Det var også en rigtig fin tur og en fed oplevelse at få lov til at se på tæt hold og så samtidig nyde en smuk solnedgang over byen🌇

.

Tryk på pilene for at se flere billeder

9D6E577A-D01A-4366-82F1-66A1163D9B34

Billede 1 af 22

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *