Dagen startede med morgenmad på værelset og pakke tasker for i dag rejser vi videre mod Hawaii.

Vi skal være ude af hotellet kl 11, men skal først flyve kl 18, så vi tjekker ud og får lov til at lade vores baggage stå og går så ned på Strandpromenaden og finder os en bænk, hvor vi nyder det gode vejr og får spist frokost og også en is for at slå ventetiden ihjel.

Lige udenfor vores hotel ser vi pludselig en vaskebjørn på afveje🦝🦝

Ankommet til Vancouver lufthavn, kigges der i lidt butikker og Silas får købt sig Toronto Raptors kasket (basket hold i Canada) og så sætter vi os ellers ud ved gaten og venter på boarding.

Fem minutter før planlagt boarding bliver der i højtaleren annonceret at vores fly udsættes 2 timer, da der mangler besætning 😳 Øv, øv!! Vi synes, vi er lidt uheldige… Vi hører folk bag os tale om at flyet nok bliver aflyst, da man nok ikke kan skaffe personale så hurtigt. Vi må dog væbne os med tålmodighed og vente. Efter ca en halv time får vi uddelt madkuponer på 15 canadiske dollars pr person. Men da vi lige havde spist vores medbragte mad, vælger vi at vente med at bruge dem.

Lige pludseligt bliver der over højtaleren sagt at der nu er fundet personale og vi boarder om 15 min. Vild jubel og klapsalver ved gaten og lige pludselig har alle meget travlt med at få brugt deres madkuponer. Benjamin og Karin løber ind i den nærliggende kiosk og får købt snacks og drikkevarer til den store guldmedalje.

Siddende glade ude i flyet, må vi dog væbne os med tålmodighed da der går lang tis før vi kommer op i luften. Flytider er 5 timer 45 minutter og vi er først fremme kl 1.45 canadisk tid, som er 22.45 lokal tid i Honolulu.

Tryk på pilene for at se flere billeder

0489E5B4-C804-4031-8A62-A2BBBF9A164B

Billede 1 af 1

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *