Vi vågner op til strålende vejr og finder ud af at vi bor på et ret fornemt hotel (Hilton Waikiki beach). Vi bor helt oppe på 30. Etage med udsigt ud mod bjergene og byen. Hold op det er langt at se ned, når man står ude på altanen. Det er lige før man bliver lidt svimmel af det…

Her er meget varmt ift hvad vi lige er kommet fra, men det er skønt.

Vi bor 5 minutters gang fra den berømte Waikiki beach, som vi fra morgenstunden går ned og lægger os ved. Stranden er smuk og vandet virkelig skønt og turkisblåt, men det vrimler også med mennesker.

Vi finder også hurtigt ud af at det er ekstremt dyrt at leve i Honolulu. Priserne på ALT er skruet voldsomt op, ikke kun på restaurenter og lignende, men også i de små supermarkeder. Jeg tror vi giver ca. 75 kr for en lille bitte pakke skiveskåret spegepølse🙈

Om eftermiddagen er vi ved hotellets pool som ligger på 10. Etage og Mads og Karin forsøger at planlægge muligheden for at komme ud at surfe i morgen.

Om aftenen går vi ud at spise på hvad vi tror er en restaurant. Vi har kigget lidt på YouTube ift gode spisesteder til en fornuftig penge i Honolulu. Her er der masser af folk der anbefaler Rainbow Drive, som vi så vælger at undersøge nærmere. Det ligger ca 15 minutters gang fra hotellet og i den lidt mindre populære ende af Honolulu.

Vi kan ved ankomst se det ikke rigtig er en restaurant, men mere et take away sted med et par bænke udenfor. Det er nu fint nok for os og vi stiller os i køen for at bestille. Det er svært ud fra menu kortet helt at se hvad de forskellige retter består af, men drengene bestiller noget med en hamburger og Mads og Karin en grill menu og en fiskeret til deling. Drengene ender med at få hvad det minder mest og 3 tynde hakkebøffer med ris og masser af brun sovs og Karin og Mads får noget der minder om en fiskefilet og tynde wienersnitchler igen med masser af brun sovs. Bordet der var ledigt var lige ved toilettet og så ærlig talt lidt snusket ud… Det var ikke ligefrem Michelin mad eller hyggelige omgivelser, men drengene spiste ufortrødent, det var nok mere de voksne der var lidt skeptiske og vi synes ærligt at det hele var lidt komisk.

Tilbage på hotellet kunne flere af os konstatere at solen i Honolulu nok var noget mere kraftig end vi var vandt til, så der skulle helt klart noget aftersun til flere skuldre..

.

Tryk på pilene for at se flere billeder

1F284FE9-8C8E-49DE-9F2E-72BDC948ED13

Billede 1 af 14

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *