Mads og Karin står tidligt op i forsøg på at finde og leje en kajak og komme tidlig ud på floden. Vi er ude af døren kl 8. Det lykkes dog ikke i første omgang. Kl 9 er vi dog ude og det er helt fantastisk.

Vi får to’er kajak op på lejebilen bare med noget skum og to stropper over taget og igennem dørene. Meget simpelt, måske er det noget vi skal afprøve derhjemme med Teslaen og egne kajakker ☺️

Vi skal ud på Wailua river. Her ror vi ca 40 minutter og lægger derefter til ved en strand, får hevet kajakken op og skal herfra videre på et trail til “secret falls”. En gåtur på lidt over 2 km, hvor vi går i det mest fantastiske landskab. En god blanding af

Regnskov med træer og høje siv, langs floden, i mudder, på sten, to gange skal vi også krydse floden osv. Wauw! Hvilket syn der møder os. Secret falls er højt og smukt og det er fascinerende at se regnbuen vise sig hvor vandfaldet rammer stenene. Vi svømmer forsigtigt over til vandfaldet da der er mange skarpe sten og kommer begge to under det. Helt “secret” er det dog ikke, da vi deler oplevelsen med mange andre☺️

Tilbage ved kajakken ror vi videre på wailua river til et “swimminghole”, hvor man fra en ca 3-4 meter høj klippe kan hoppe i vandet. Også dette er virkelig smukt og her er vi helt alene. Mads er modig og hopper i vandet fra klippen selv om man ikke kan se hvor bunden er. Karin klatrer også op, men er dog ikke så modig, så må klatre ned igen.

Efter 6 timer er vi hjemme igen og meget ærgerlige over at drengene ikke var med til denne oplevelse. De havde ikke lyst, da de blev spurgt i går, men tænker helt sikkert det havde været noget for dem også.

Vi får dog hygget sammen med vild leg i poolen samt snacks og hygge under en parasol.

Efter aftensmaden går vi en tur til vores egen strand, som ligger 200 meter fra hvor vi bor. Bølgerne er høje og drengene hygger sig i den sidste aftensol og 26 grader.

Hjemme igen laver Silas lækkerier til hele familien i form af bananpandekager. Mums, de var virkelig gode!

Tryk på pilene for at se flere billeder

19F04A6F-3883-41BA-B000-C60F0921E4C5

Billede 1 af 47

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *