Mads og Karin står tidligt op mens drengene sover videre. Vi tager på en kombineret løbe- gåtur ved stranden og til en optiker i nærheden, da Mads er ved at løbe tør for linsevæske.

På stranden støder vi pludselig på en sæl, som ligger og tager sig en lur oppe på land.

Efter frokost vælger vi at køre nord på. Efter ca 1 times kørsel skulle vi komme til nogle smukke strande. Vi vælger at starte med at køre til Tunnels beach, som skulle have det bedste snorkel spot på øen. Hvis der ikke er ledig parkering vil køre videre. Vi er meget heldige. Der er som sådan ikke rigtig nogen parkeringsplads (så vidt vi kunne se), men vi finder en lille sidegade hvor Mads flot får parallelparkeret bilen på den eneste lille plads der er.

Vejret er skiftende overskyet og solrigt i dag, hvilket passer os fint. Tunnels beach er virkelig en bounty strand. Masser af fin sand, et frodigt bjerg, palmer og flot klart blåt vand. Og så er her ikke særlig mange mennesker. Prikken over I’et er dog at snorklingen helt fantastisk. Fin sigtbarhed og masser af forskellige og farverige fisk. Hvilket vi alle fire fik nydt godt af.

Og mens forældrene bagefter slappede lidt af på et håndklæde, hyggede drengene sig i vandkanten med boldspil.

Tryk på pilene for at se flere billeder

948E02E3-5F54-4AFC-B235-D6490346A77F

Billede 1 af 16

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *