I dag slutter vores Hawaii eventyr og vi skal videre til Los Angeles.

Inden vi tager til lufthavnen, tager vi i Wallmart, da vi skal have købt et simkort med er amerikansk tlf nr. Vores danske numre har nu været i brug i 30 dage udenfor EU og bliver derfor nu “lukkede ned”.

Flytiden til LA er lidt over 5 timer og vi ankommer ret sent. Silas har som den eneste sovet lidt i flyveren, så han er den mest friske af os.

Lufthavnen er kæmpe stor og vi skal gå VIRKELIG længe for at få vores baggage og derefter skal vi finde en shuttlebus der kan køre os til Hertz biludlejning her i lufthavnen.

Det viser sig at blive ret bøvlet med at få vores lejebil, da alle vores kort bliver ved med at blive afvist… Damen bag skranken mener det må være banken, men vi ved ag banken har givet tilladelse til brug i USA. Vi ender med at ringe til vores bank, som fortæller os at betalingen bliver afvist pga Nets, som mener at Hertz ikke “kører” på en sikker linie🙈 Vores tålmodighed bliver sat på prøve, men langt om længe lykkes det dog. Vi pakker bilen og begynder at køre, men kan så konstatere at der er pixelfejl på skærmen, hvilket gør det svært at aflæse GPS’en ordentligt. Så ind med os igen – nu får at bytte til en anden bil. Vi ender med at få endnu en Chevrolet Malibu, denne gang i en fin mørkeblå farve og uden buler eller skrammer. Vi kører fra lufthavnen ca 00.30.

Karin kører bilen, da Mads’ syn ikke er det bedste i mørke. Pyha der er mange vejbaner i LA og så at finde rundt i mørke endda er list nervepirrende. Men det går og vi når frem til fint stort værelse meget centralt i vest Hollywood og sover først ved tre tiden.

Ingen billeder denne dag:-)

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *