Vi er lidt spændte på vores næste destination. Øen Kauai er den ældste af alle Hawaii øerne og bliver også kaldt “the garden isle” pga. regnskoven og den frodige vegetation. Og når vi kigger på vejrappen YR ser det ud til at blive en noget grå, regnfuld og mere kølig uge..

Igen har vi ikke haft den bedste nat, så lidt halvtrætte får vi spist morgenmad og så er det bare mod lufthavnen.

Det viste sig at være en lidt speciel oplevelse at skulle flyve sådan indenrigs. Piloten startede med at bakke flyet i ret lang tid og kørte derefter ret friskt til med sving og det hele. Det var lige før vi blev i tvivl om vi virkelig skulle flyve eller køre. Men op kom vi dog og før vi havde fået set os om, så var vi nede igen. 20 minutter tog flyturen.

Ankommet skulle vi hen til Herz for at hente vores lejebil. Her skulle man væbne sig med tålmodighed, da der var en del ventetid i bagende varme og meget fugtigt klima.

Men en fin sort Chevrolet Malibu med en bule her og skrammer der får vi og den kørte bare så fint.

Vi bor kun 15 min i bil fra lufthavnen i byen Kapaa, som er på den østlige del af øen. Vi får her 2 fuldt udstyrede lejligheder, hvilket føles som den rene luksus og noget tiltrængt efter meget lidt plads på Hilton.

Karin og Mads kører ud og handler i nærheden til de næste par dage og vigtigst af alt drikkevarer, da vi er meget tørstige.

Efter en god frokost går vi ned til vores pool og bliver kølet lidt ned og nyder at få spillet bold og grinet. Efter en lidt længere badetur opdager Mads at han i lommen på badebukserne har haft sine AirPods… åh nej! Vi tænker, de får lov at lufttørre i et døgns tid og krydser fingre for at de virker🤞

Aftensmaden nydes i lejligheden og vi får hygget samt læst lidt op for hinanden med de første dagbogs afsnit.

Der hviler en helt anden ro over dette sted. Jovist var Honolulu og alt det vi oplevede der fantastisk og vi ville ikke have været det foruden, men det var også lidt hektisk og måske mere et rent Mekka for unge mennesker der elsker fest og farver dag ind og dag ud.

Mads og Karin begynder senere på aftenen at spekulere mere over hvorfor vi har fået 2 lejligheder og vi ringer derfor til jysk, da vi nu er usikre om hvorvidt vi ved en fejl enten har booket to lejligheder eller ved en fejl har fået to.

Tryk på pilene for at se flere billeder

BB66C392-6F93-4FC2-B55D-5A65DD3612F1-e1659404944807

Billede 1 af 5

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *