Mads står tidligt op for at løbe i dag.

Vi har nu fået at vide at vi skal flytte til en lejlighed. Hotellet mener at det er arrangøren der har dobbeltbooket, så de er ikke enige, men vi går fri. Vi vælger at flytte ind i drengenes lejlighed som har to senge, så de fortsat kan få hver deres og så sover forældrene på sovesofaen. Den er noget hård, men det går an.

Denne morgen modtager vi også mail om at vores fly hjem den 11/8 mellem London og Kbh er aflyst. Øv!! Jysk er sat på sagen og forhåbentlig finder de en ny god rute til os🙏🏻

Over frokost kører vi i dag til Waimea Canyon som ligger på den vestlige del af Kauai og køreturen varer ca 1 time og 20 min. Det er meget varmt og trykkende i dag, så det er næsten helt rart at komme lidt op i højderne.

På vejen gør vi stop ved et lille vandfald som løber i et terræn af fuldstændig rød jord, hvilket er meget fascinerende og smukt at se.

Benjamin og Mads hiker en 5 km tur og får set kløften oppefra samt fundet et lille vandfald de bader ved. Karin og Silas nyder udsigten fra forskellige viewpoints samt går nogle små ture. Den ene af gangene må de have set trætte ud, for her er der et venligt amerikansk ægtepar der spørger om vi vil have et lift op til hovedvejen. Ja, tak og vi får derved prøvet at køre stejlt opad en meget bumlet vej i laden på en lille lastbil.

Tryk på pilene for at se flere billeder

858148BA-8505-4B4A-B457-6B22DC438263-e1658725212768

Billede 1 af 25

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *