I dag skal vi videre. Næste stop på campingturen er Clearwater. Vi kører i øsende regn i ca. 4 timer.

Vi når frem til Dutch Lake resort og RV park, hvor vi skal overnatte de næste nætter. Solen er nu begyndt at skinne og det er lunt. Det er virkelig et fint og hyggeligt sted og vi får den skønneste beliggenhed med vores autocamper lige uden til den smukke sø.

Ude og sondere terrænet i nærområdet kom Mads og Karin forbi et skilt, hvor der står Clearwater trout hatchery. Uden at vide hvad det er, synes Mads at vi skal kigge nærmere på det. Og sikke en fin oplevelse der kom ud af det. Det viste sig at være en sted der opdrætter ørreder og indeholdt bl.a. en lille sø, hvor man kunne få lov til at prøve at fiske regnbueørreder og så sætte dem ud igen. Der var en flink ung pige, der udstyrede os med hver vores fiskestang og vejledte i hvordan og hvorledes. Karin og Silas fik hurtigt bid og Benjamin og Mads hyggede sig længe med at prøve at gøre dem kunsten efter, dog uden held.

Efter en god gang aftensmad, gik vi de 30 meter ned til badebroen på “vores egen” sø og Benjamin var frisk og tog sig en aftendukkert blandt fisk og små skildpadder.

Aftenen sluttede med bålhygge under stjerneklar himmel og med frøkvæk i baggrunden.

Se flere billeder ved at trykke på pilene og se også en lille film længere nede

ADBC1A94-E97B-4538-B9F2-AEC4748DFD2E

Billede 1 af 9

Se en lille film her:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *