Morgenen starter med regn, så efter en stille og rolig morgen starter vi autocamperen og kører mod

Nels Nelson skihop som er i nationalparken hvor vi befinder os. Regnen stopper og vi begynder at vandre op til afsatsen hvor man i 1916-1975 konkurrerede i skihop og Nels Nelson som var amatør og ikke professionel skihopper, satte verdensrekord. Det Var en meget stejl rute, hvor vi forsøgte at tale højt samt synge lidt for at gøre opmærksom på os selv, da der var blevet set bjørne i området. Lidt angstprovokorende, men vi så dog ingen bjørn i denne omgang.

Bagefter kørte vi videre til …… hvor vi kørte op med en gondol og derfra prøvede “The pipe mountain coster”. En slags bob-slæde, som kørte på en skinne ned af bjergryggen i op til 42 km/t med krumme sving og stejle hældninger. Man kunne dog selv styre farten. Mads og drengene kørte to ture hver, mens Karin stod for at tage billeder på anden tur.

Herfra kørte vi så mod Banff National Park, hvor vi de næste tre nætter skulle overnatte på samme campingplads (Village 1). Lidt over 3 timers køretur, så ca. halvvejs fandt vi et viewpoint ved byen Golden, hvor vi fik lavet os en Hotdog som blev indtaget på en bænk med udsigt over byen.

Intet nyt om den manglende baggage.

Se flere billeder ved at trykke på pilene og se også en lille film længeren nede på siden.

7E72FD1D-B284-4638-8BC6-048E7B8C9490-e1656623929364

Billede 1 af 6

Se lille film her:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *