Vi vågner op til fantastisk vejr og beslutter at køre til en nærliggende sø, som er ind mod Jasper midtby.

Lake Anette står smukt og vi finder en bænk tæt på vandkanten og med dejlig strand hvor vi kan ligge og slappe af. Her er vi det meste af dagen og hygger os. Mads og drengene får spillet med bold og frisbee i vandet og glemmer i et øjeblik et det er ret så koldt, vandet altså. Derudover spiller vi alle spikeball på en nærliggende græsplæne og får ellers spist frokost, is osv. Det er altså noget af det smarte ved at have en autocamper, så har man alle ting/mad og toilet lige ved hånden ☺️

Sidst på eftermiddagen kører vi de 10 min ind til Jasper by og får tømt for spildevand og fylder på med friskt vand.

Derefter kører vi retur til en anden sø, som ligger lige ved siden af Lake Anette. Denne gang er det Lake Edith og her får vi lavet os aftensmaden over bål, inden vi vender snuden hjem til campingpladsen.

Tryk på pilene for at se flere billeder og se film længere nede

1CB48D0A-4AB0-4EBA-8455-2DC10F047108

Billede 1 af 8

Se den lille film her:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *