Vi vågner igen til en solrig og varm dag og vi taler om, hvor heldige vi generelt har været med vejret hele vejen igennem. Vi er meget taknemmelige.

Det viser sig at campingpladsen har både vaskemaskine og tørretumbler til 3 canadiske dollars pr. maskine. Det giver vi glædeligt, da vi efterhånden virkelig trænger til at få vasket tøj. Det viser sig kun at være muligt med en kold vask, så de hvide strømper bliver aldrig rigtig helt hvide igen, men lidt renere bliver tøjet alligevel.

Yderligere er der god internetforbindelse på pladsen, hvis altså man tilkøber sig wi-fi adgang. Det gør vi og udnytter at få FaceTime’t både til Danmark og Færøerne.

Eftermiddagen går med at spille frisbee-golf som også er på campingpladsen i den nærliggende skov. Det er meget sjovt, men også lidt svært helt at undgå at ramme de mange træer.

Sidst på eftermiddagen kører vi ind mod byen igen, hvor det i dag er Mads og Silas som skal ud at riverrafte. Imens finder Benjamin og Karin sig et bord og bænk i skyggen og nyder en masse kortspil og en is. Efter et par timer er Mads og Silas tilbage og smilene er ikke til at tage fejl af. Det har været en kæmpe oplevelse. En vild en af slagsen, som dog endte alt for hurtigt

Tryk på pilene for at se flere billeder:

IMG_6231

Billede 1 af 10

Se en lille film af rafting og dagen her:

Se lidt længere film kun med rafting her:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *