I dag var vi stillet vækkeuret til klokken 6. Vi har en lang køretur til Whistler på næsten 6 timer og vi vil gerne undgå eftermiddags trafikken når vi nærmer os Whistler samt have noget ud af dagen, når vi er fremme. Det viser sig at være er godt træk og vi kommer frem uden nogen som helst problemer. Endda med et stop på vejen i Kamloops, hvor vi fik handlet til de næste tre dage.

Godt nok kommer vi frem uden problemer, men de sidste par timer af ruten er kun bjergkørsel. VIRKELIGE bjergkørsel. Smalle, hullede veje med utallige hårnålesving, så med sådan en stor autocamper er det ret krævende og skiftes derfor til at køre.

Fremme i Whistler er der virkelige et skift af scenarie. Der er mennesker overalt og der er totalt gang i den. Vejret er fantastisk og stemningen er forrygende. Vi finder ud af at det er Canada-day, hvilket forklarer de mange flag og måske de ekstra mennesker.

På vejen i bilen er der blevet booket en zipline-event. Det har Karin og Silas ikke helt mod på at prøve. Det er en oplevelse på 2,5-3 timer, hvor de skal ud af zipline på 5 forskellige baner med en instruktør, som også fortæller lidt om træerne og naturens udfordringer. Zipline er en form for svævebane, hvor man får sikkerhedsudstyr på og kobles så på linien og suser ellers derudaf i mange meters højde og i høj fart. Noget angstprovokerende på den første, men en mega fed og sjov oplevelse.

Alt imens Mads og Benjamin var ude og zipline, hyggede Silas og Karin sig i byen. Der blev nydt godt af det gode vejr, spist en god is mm. Whistler var en af værtsbyerne ved vinter-OL I 2010 så Silas og Karin var også forbi og se OL-ringene og fik foreviget øjeblikket med et par billeder.

Når alle mænd er samlet igen kører vi hen på vores campingplads, som er den sidste på denne tur. Her skal vi være i 3 nætter. Det viser sig at være en rigtig fin plads med full hook-up, som betyder at vi både kan tilslutte os strøm og vand samt har afløb til spilde- og kloakvand. Og så ligger vi igen ud til en smuk udsigt. Denne gang til synes at bjerge og en frodig dal med masser af træer.

Alle kan mærke at vi har været tidligt oppe og kryber derfor til køjs relativt tidligt.

Klik på pilene for at se flere billeder og se Benjamin og Mads zipline i filmen længere nede:

EF43F6E8-49C3-49DF-9FD4-B19559AECB08

Billede 1 af 13

Se lille film med zipline her:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *