Det har regnet meget hele natten, som er meget tydeligt at høre i autocamperen, hvilket er ret hyggeligt. Regnen fortsætter til ud på eftermiddagen, hvilket betyder indehygge med skriv af dagbog og oploadning til hjemmeside samt kortspil, Meier og nedpakning af alle vores ting, da vi i morgen tidlig skal aflevere autocamperen.

Når regnen stilner af løber Mads og Karin en tur. Campingpladsen ligger ret højt oppe på et bjerg og vi beslutter at løbe ned til hovedvejen som er et par kilometer. Vi havde nok lidt glemt at stigningen var så stejl, for turen opad igen var noget hård…

Dagen sluttes af med badning til alle, samt oprydning og de sidste aftentimer i en autocamper for nu nydes.

Ingen billeder denne dag:-)

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *