Så har vi været på farten i 3 uger og Mads og Karin er begyndt at mærke at det er ved at være lidt hårdt med alle de beslutninger der skal tages hele tiden, de hensyn der skal tages og alle de uvisheder der er. Vi har været meget på og det kan vi mærke nu..

Yderligere er der ingen af os der ligefrem får vores skønhedssøvn, da vi deles om 2 ret så smalle senge. Vi kommer virkelig hinanden ved😂

Det bliver derfor en lidt underlig dag med en masse snak frem og tilbage og egentlig kommer vi først rigtig “i gang” med dagen ret sent ud på eftermiddagen.

Tidligere har Karin og Silas dog taget en Uber til WalMart for at handle lidt til køleskabet og Benjamin og Mads har hygget med spil ved poolen.

OG vi har faktisk også fået vasket tøj igen, nu med varmt vand. Det var tiltrængt!

Nå, men sidst på eftermiddagen tager til queens beach, som ligger i forlængelse af waikiki beach, men måske 10 min gang fra vores hotel. Faktisk et skønt sted som ligge op til en park med en græsplane og træer og meget færre mennesker. Sigtbarheden er ikke storartet, men vi får set masser af fisk både store og små.

På vej hjem igen beslutter vi at tage en tur i fitness på hotellet. Silas og Karin får løbet og cyklet og Benjamin og Mads får styrketrænet.

Så op på værelset og ud at få noget sent mad. Klokken er her over 20.30 og det går ikke helt let med at finde et sted vi vil spise og hvor vi ikke skal stå i kø i meget lang tid. Så det ender med lidt mad fra er supermarked på en bænk 😂

Bagefter spadserer vi lidt ned at gaden ned mod stranden og mærker her masser af liv, musik, små boder der sælger diverse, tryllekunstnere osv.

Tryk på pilene for at se flere billeder

42872784-AA40-47C8-83F4-4B5FD98BA06F

Billede 2 af 3

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *