I dag står den på morgenmad på hotellet, som virkelig ikke er noget at råbe hurra for og så går turen ellers mod Yosemite national park. Ja, beslutningen blev at vi holdt fast i vores oprindelige plan. Vi er blevet forvisset om at ilden er under kontrol og desuden ikke i det område hvor vi bor.

Køreturen i dag er blot på 2 timer og 20 min, men ender med at blive noget længere, da vi for første gang (så vidt vi husker) ender i en kø pga. vejarbejde.

Første stop på vejen i nationalparken inden vi rammer hotellet bliver “Olmstead Point”, hvor vi med en kikkert kan se en masse hikere klatre opad den stejle “halfdome”

Resten af vejen til hotellet derfra virker uendelig lang, da vi kører på snoede veje i lav hastighed, men frem kommer vi.

Hotellet er lidt gammeldags, nærmest lidt retro, men det ligger virkelig skønt. Vi har en stor altan lige ud til Merced River som smukt snoer sig mellem hotellet og bjerglandskabet.

Vi vælger at tage en afslapningsdag, da alle er lidt brugte på oplevelser, tage beslutninger og at køre. Vi nyder aftensmaden på vores altan. Dejlig tapas og er koldt glas hvidvin til nogen og virkelig gode kopnudler til andre ☺️

Senere bliver der hygget i “gamer-rummet” som er på hotellet, hvor der er billiard, airhockey og diverse gamle spillemaskiner.

Tilbage på værelset og lige inden sengetid går Benjamin med fuld smadder ind i altan døren, som han tror er åben og vælter som en kejle bagud. Et kæmpe chok for Karin som sad udenfor og heldigvis overlevede både altandør og Benjamin😂

Tryk på pilene for at se flere billeder

0B2FE76B-2026-4FB8-AC70-00DE72EAFE66

Billede 9 af 9

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *