Karin og Mads tidligt op i dag og tager ud på en af de meget populære ruter der er her i Yosemite. Derfor vil vi gerne tidligt afsted og det viser sig (igen) at være det helt rigtige at gøre. Ruten starter i Yosemite Valley hvor vi parkerer bilen og vender så snuden mod “Mist trail”, hvor vi skal se to smukke vandfald – “Vernal og Nevada falls”. Turen endte med at blive 14 km med en stigning på omkring de 700 meter. Virkelig en smuk og særlig tur, hvor vi ind imellem bliver udfordret på stigningen, men mest af alt bliver vi bare helt betagede af den storslåede natur i det skønneste vejr. På vej ned igen møder vi overdrevet mange mennesker som er på vej op og vi er bare SÅ glade for at vi var tidligt på den.

Bagefter er vi godt trætte i benene og finder en sø et andet sted i Yosemite Valley, hvor vi får dyppet tæerne og spist en medbragt madpakke og derefter kører vi hjem til drengene som i går havde et ønske om en dag hvor de ikke skulle noget, hvilket var grundet til at de ikke var med i dag.

Tilbage på hotellet bliver der solbadet og hygget i poolen samt spillet en masse forskellige spil i gamer rummet.

Tryk på pilene for at se flere billeder

CEBE6519-4BD9-47A9-AA6D-04C5366CFA79

Billede 24 af 24

Se dagens film

Se alle film

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLrvfxjah2eSPKfXOEN0oYArU4huVq4UTa&layout=gallery[/embedyt]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *