Dagen gik naturligvis (og desværre) lidt med at finde ud hvor og hvordan vi fik vores bagage. Ingen ved på dette tidpunkt hvor den er, men er sidst scannet i London. Desværre var det søndag og derved svært at få fat på de forskellige instanser. Vi valgte at tage på en tur til Capilano suspension bridge park for at få tankerne på noget andet. Nem transport dertil med en shuttlebus som var inkluderet i entreen til parken og som kørte og til og fra hotel døren stort set. Et skønt sted med smuk natur og ro, lige hvad vi havde brug for. Slutter turen af med at gå igennem Vancouvers business kvarter, hvor Silas får spottet alle hans yndlingsbiler.

Se flere billeder ved at bruge pile under billede og lille film længere nede på siden.

2CFDC565-2E65-4CB0-8CFF-073AB8ABDE95-e1656623846234

Billede 1 af 18

Se lille video her:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *